UWV

Mijn UWV Gezondheid

U laat dit regelen door iemand anders

Op Mijn UWV Gezondheid regelt u online uw zaken rond gezondheid en uw uitkering. U heeft geen toegang tot gegevens en diensten die over algemene en financiële zaken gaan.

Met deze machtiging kan de gemachtigde:

Als u iemand machtigt kan deze namens u uw zaken rond gezondheid regelen op Mijn UWV. Met deze machtiging geeft u toestemming dat de gemachtigde toegang heeft tot gegevens die met uw gezondheid te maken hebben. De gemachtigde kan alleen gebruikmaken van dezelfde diensten als u zelf. Bijvoorbeeld aanvragen doen, wijzigingen doorgeven, ziek- en betermeldingen doen en de Inkomstenopgave invullen.

Ook kan de gemachtigde afspraken inzien met onder meer de verzekeringsarts en arbeidsdeskundige, berichten sturen en documenten bekijken zoals de jaaropgaaf, betaalspecificaties en brieven over de uitkering.

Machtiging verandert mee Zaken die u online regelt via Mijn UWV kunnen veranderen. De machtiging verandert automatisch mee. Dit betekent dat de gemachtigde dan ook toegang heeft tot die veranderde zaken. U blijft zelf verantwoordelijk voor het beheren van de machtiging. U kunt een machtiging altijd intrekken.

Let op: Als u iemand machtigt, blijft u er zelf verantwoordelijk voor dat al uw zaken op Mijn UWV goed en op tijd geregeld worden.

Meer informatie over machtigingen vindt u op uwv.nl : Kan ik iemand machtigen?

Deze machtiging is te gebruiken bij:

  • UWV

Heeft u een vraag?

Lees hoe het werkt als u online zaken wilt (laten) regelen.

Vind uw antwoord op onze hulp en contact pagina.

Hulp & contact